Ε/Γ – Ο/Γ Ιωάννης Καποδίστριας

//Ε/Γ – Ο/Γ Ιωάννης Καποδίστριας
Ε/Γ – Ο/Γ Ιωάννης Καποδίστριας2019-03-28T17:15:07+02:00
  • fb ioannis kapodistrias kerkyra lines - corfu ferries

Η ναυτιλιακή εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ν.Ε. είναι Ελληνική εταιρεία ΛΕΥΚΙΜΜΙΩΤΙΚΩΝ συμφερόντων και δραστηριοποιείται στην εξυπηρέτηση ακτοπλοϊκών γραμμών εσωτερικού και συγκεκριμένα στη γραμμή ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.

Σήμερα εξυπηρετεί τη γραμμή ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ με το πλοίο Ε/Γ – Ο/Γ ΙΟΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ με σκοπό την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά καθώς και τη συνεχή εξυπηρέτηση επιβατών και οχημάτων.

Το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ – Ο/Γ ΙΟΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ αναχωρεί καθημερινά συνεχώς και συγκεκριμένες ώρες, προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που περιλαμβάνει καθαρούς χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, χαρίζοντας στους επιβάτες ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από Λευκιμμιώτες με αποτέλεσμα όλες οι ενέργειες της να γίνονται με σκοπό τη συνεχή και καθημερινή εξυπηρέτηση των αναγκών της Λευκίμμης και της Νότιας Κέρκυρας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ν.Ε., Πρόεδρος είναι ο κ. Κουρής Νικ. Δημήτριος ,ένας άνθρωπος που ζεί και δραστηριοποιήτε στή Λευκίμμη.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί την ανάγκη να συμβάλει η εταιρεία σε μία γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης της Λευκίμμης, προσφέροντας ασφαλή Ναυσιπλοϊα από και προς τη Λευκίμμη.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • Για τους επαγγελματίες που μετακινούνται σε μεγάλη συχνότητα με το πλοίο της εταιρείας μας, υπάρχει ειδική τιμολογιακή πολιτική.
  • Για γκρουπ, τουριστικά γραφεία, σχολεία, διάφορες κοινωνικές ομάδες, αθλητικούς συλλόγους, ισχύουν εκπτώσεις κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρεία.
  • Για  την  ενημέρωση  σας  επικοινωνήστε  με  τα  γραφεία  της  εταιρείας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ν.Ε.

Αυτοκίνητο 20€
&
Επιβάτης 5€

Με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-Ticket) λάβετε άμεσα το εισιτήριο στο κινητό σας

Κράτηση τώρα!
close-link
e-Ticket