Ε/Γ – Ο/Γ Λευκίμμη

//Ε/Γ – Ο/Γ Λευκίμμη
Ε/Γ – Ο/Γ Λευκίμμη2019-03-28T17:14:09+02:00
  • fb lefkimmi kerkyra lines - corfu ferries

Η Ναυτιλιακή εταιρεία ΣΑΡΡΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. είναι μια παραδοσιακή εταιρεία η οποία συστάθηκε τον Φεβρουάριο του 1997 από τους αδελφούς ΕΥΑΓΓΕΛΟ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΡΡΗ. Δραστηριοποιούνται στην εξυπηρέτηση ακτοπλοϊκών γραμμών εσωτερικού και συγκεκριμένα στην πορθμειακή γραμμή

ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ με τα πλοία Ε/Γ-Ο/Γ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ και Ε/Γ-Ο/Γ ΛΕΥΚΙΜΜΗ αδιάκοπα τα τελευταία 22 χρόνια.

Οι πλοιοκτήτες δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας από το 1985 με άλλα πλοία τους τουριστικά. Γνώρισαν την περιοχή της ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ την αγάπησαν και διαπίστωσαν την ανάγκη δημιουργίας πορθμειακής γραμμής μεταξύ νότιας Κέρκυρας και Ηπείρου. Έτσι το Μάιο του 1989 «άνοιξαν» την πορθμειακή γραμμή με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ το οποίο εξυπηρέτησε την γραμμή με πολλές αντιξοότητες και δυσκολίες μέχρι το 2007.

Σήμερα το κατασκευής  2003  Ε/Γ – Ο/Γ ΛΕΥΚΙΜΜΗ είναι το νεότερο πλοίο στην πορθμειακή γραμμή ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και  ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Κατασκευάστηκε ικανοποιώντας όλες τις εν ισχύ απαιτήσεις των Διεθνών και Εθνικών κανονισμών (SOLAS & EUROSOLAS). Το πλοίο και η εταιρεία πιστοποιήθηκαν και εφαρμόζουν από το 2003 τον Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης (ISM CODE) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Αναχωρεί καθημερινά από την ΛΕΥΚΙΜΜΗ σε προγραμματισμένα δρομολόγια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν καθαριότητα και άνεση σε όλους τους χώρους, ασφάλεια με όλα τα σωστικά και πυροσβεστικά μέσα που διαθέτει, χαρίζοντας στους επιβάτες ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι.

Αυτοκίνητο 20€
&
Επιβάτης 5€

Με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-Ticket) λάβετε άμεσα το εισιτήριο στο κινητό σας

Κράτηση τώρα!
close-link
e-Ticket